Data przemienienia: 7 październik XIV wiek
Status: W ramionach TB
Wiek: 22 Dołączyła: 05 Wrz 2008 Posty: 4050 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-03-2010, 00:53 Spotkanie z Charlaine w Warszawie - relacja Ulubiony odcinek: Kiedy Bill i Eric występują razem Etap oglądania TB: Up-to-date
Zanim zacznę cokolwiek wypisywać, opisywać itd. Chciałabym w tym miejscu podziękować koleżance i użytkowniczce naszego forum - Eli (znanej jako elaela), która jest zajebista i mogłabym jej pomnik wystawić za wykonanie "Wędrującego" bannera naszego forum, który stał się oficjalnym bannerem naszej strony oraz za wydrukowanie wspaniałej dedykacji do książki dla Pani Harris. Pięknie dziękuję! Mimo, że po części moje wykonanie, pomysł na nazwę aNNuszki, to przede wszystkim ty kochana nam to skołowałaś dlatego wszyscy razem mówimy Dzięęęęęęęękuuuuuujeeeeeemyyyyyy!
A teraz do rzeczy...
Już przed godziną 16 zjawili się pierwsi fani. W pewnym momencie zabrakło krzeseł i część osób musiała stać. W sumie na spotkanie z Charlaine Harris przybyło ponad 100 osób.
Autorka wraz ze swoją agentką była w Empik Junior już przed 16 i zdążyła udzielić co najmniej kilka wywiadów dla różnych mediów.
W międzyczasie zwróciła uwagę na bluzę aNNuszki, która demonstrowała jej przynależność do Team Eric i zaczęła się śmiać wraz z agentką, ale również Drama Queen i bill girl założyły swoje koszulki z TB.
Następnie nastąpiła część związana z rozmową z autorką, po tym to fani mogli zadawać swoje pytania. Charlaine Harris okazała się być dowcipną i uroczą osobą. Nie będę się rozpisywać na ten temat, gdyż będzie wkrótce (mam nadzieję) video, ale najpierw muszę je obrobić.
Po Q&A z Harris rozpoczęło się podpisywanie książek i DVD. W tym momencie pojawiło się sporo nowych osób. Kolejka była gigantyczna. W sumie cały proces trwał około 1,5 godziny. Każdy mógł sobie zrobić również zdjęcie z autorką.
Dzięki Eli od dzisiaj strona posiada swój własny banner, na którym będzie mógł się podpisać każdy fan z naszej strony podczas wspólnych spotkań, które myślę nastąpią jeszcze nieraz. W przyszłości jeśli wypali nasz konwent albo ktoś z obsady przyjedzie do Polski, będziemy przygotowani zbierając autografy również na nim. Z tyłu daty i wydarzenia na których był banner.
Ze swojej strony mogę dodać, że spotkanie z autorką było niesamowicie ekscytującym przeżyciem, które zapamiętam chyba do końca życia. Pełne wrażeń i emocji (wciąż mam trzęsawkę i chyba nie zasnę). Od dziś stałam się fanką również samej osoby Charlaine Harris. Myślę, że duża frekwencja na dzisiejszym spotkaniu zwiastuje i pomoże w organizacji konwentu w Polsce (kto się nie podpisał?). Pięknie dziękuję wszystkim za przybycie i za pomoc. Jutro (a właściwie dziś) ciąg dalszy emocji. Mój indywidualny wywiad z autorką!
PS. Więcej zdjęć w galerii, jeśli ktoś sobie życzy swoje zdjęcie z CH w pełnym rozmiarze i bez napisu zapraszam do wywołania proszę o info na PW, wtedy prześlę.
Ufff łapska mi odpadają...
_________________ UWAGA! Nie odpowiadam na pytania dot. postępu w tłumaczeniach!
Jak ktoś ma problemy ze znalezieniem tłumaczeń to wyszukiwarka się kłania.
Wysłany: 06-03-2010, 02:13
Ulubiony odcinek: Timebomb/I will rise up Etap oglądania TB: Trójeczka
Gorące DZIĘKI!!! Dzięki dziewczyny, że tak wspaniale zaprezentowałyście stronę
Czekam na ciąg dalszy opowieści ze spotkania i video
Silva - powodzenia jutro Na pewno już po dzisiejszej rozmowie pójdzie Ci świetnie:>
_________________ Sookie: "Godric is your Maker, isn't he?"
Eric: "Don't use words, you don't understnd"
Sookie: "You have a lot of love for him" (pause)
Eric: "Don't use words I don't understand".
Wysłany: 06-03-2010, 11:11
Etap oglądania TB: wyczekuję sezonu 3 :)
Dokladnie było super szkoda,że nie moglam zostać na zdj grupowe
_________________ Team Eric <3
Tissaia Should stay out of cemeteries! In Army with Jun Ki
Wiek: 26 Dołączyła: 20 Lip 2009 Posty: 497 Skąd: South Korea
Wysłany: 06-03-2010, 11:48
Banner świetny, zdjęcia cudne, widać że spotkanie się udało
_________________ I don't want to be a star who shines and then disappears. I want to be a true actor who marks his place among the crowd.LJK
w oczekiwaniu na 16.02.2012
aNNuszkA Should stay out of cemeteries! TB Trinity
Data przemienienia: 8 sierpnia, XV wiek
Status: Sesja
Wysłany: 06-03-2010, 11:59
Ulubiony odcinek: jak Eric dorwie Sookie :>
Data przemienienia: 7 październik XIV wiek
Wiek: 22 Dołączyła: 05 Wrz 2008 Posty: 4050 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-03-2010, 12:13
Ulubiony odcinek: Kiedy Bill i Eric występują razem Etap oglądania TB: Up-to-date
Maźnij swój podpis...
_________________ UWAGA! Nie odpowiadam na pytania dot. postępu w tłumaczeniach!
Jak ktoś ma problemy ze znalezieniem tłumaczeń to wyszukiwarka się kłania.
---------------------------------------
aNNuszkA Should stay out of cemeteries! TB Trinity
Data przemienienia: 8 sierpnia, XV wiek
Status: Sesja
Wysłany: 06-03-2010, 12:15
Ulubiony odcinek: jak Eric dorwie Sookie :>